Coaching

Min forståelse af coaching er, at vi sammen skaber virkningsfulde samtaler med henblik på handling. Med fokus på de udfordringer og de mål du selv ønsker for at skabe personlig vækst og udvikling både i forhold til privatliv og karriere.

 

Hvorfor selvudvikling? Gennem coaching og selvudvikling kan du blive bevidst om dine potentialer, tankesæt og valg her i tilværelsen. Altsammen af betydning for, at du yder dit bedste totalt set i tilværelsen. 

 

Alle mennesker har mulighed for at tage ansvar og beslutte sig for, hvad de vil med deres liv - og på den måde gøre en forskel. "At turde træde i karakter", som Kierkegaard sagde. Med andre ord, få udnyttet dit udviklingspotentiale og oplev glæde og spænding ved at udtrykke, hvem du i virkeligheden er. Det drejer sig om at give slip på den gamle historie og får brudt den ofte ubevidste vanetænkning, som kan spænde ben for at du kan opnå de mål, du ønsker at realisere.

 

Hvad kan jeg tilbyde? Som udgangspunkt er et menneske, der ønsker coaching eller selvudvikling mentalt sund og rask. Motivationen er til stede, men der er også en vilje og disciplin til at engagere sig i processen. Her findes ingen færdige løsninger, men gennem refleksion og dialog får du afklaret, hvilke ønsker, drømme og værdier, lige præcis du har. Og hvad der forhindrer dig i at opnå det fulde udbytte. Du kvalificeres til at fokusere - og foretage de valg, der bringer dig derhen, hvor du ønsker at være på en ærlig, effektiv og sjov måde.